Thu
5
September

Racoon

Racoon

Racoon

Racoon

Racoon

Racoon

Gepresenteerd door FLUOR

Datum: donderdag 5 september
Entree: €52,50 (incl. €1,75 servicekosten)

Poppodium FLUOR programmeert deze zomer een reeks van zes bijzondere concerten in Bosspot openluchttheater. Voor tickets en vragen ga je naar www.fluor033.nl.

Racoon, de Zeeuwse band met meer dan 25 jaar ervaring, staat op het punt een nieuwe fase in te gaan met de release van hun Engelstalige single Nickel For Goodbye en een aankomend album. Verwacht een mix van vertrouwde hits als ‘Oceaan’, ‘De Echte Vent’ en ‘Love You More’ en nieuwe nummers, waarvan ‘Nickel For Goodbye’ al meteen een hit is geworden. Fans kunnen uitkijken naar een onvergetelijke avond vol opwinding en vernieuwing, terwijl Racoon hun muzikale reis voortzet en zowel het verleden als de toekomst viert!

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Voor ieder concert zijn een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Hiervoor kun je een ‘Rolstoelticket Openluchttheater’ aanschaffen. Let op, voor een begeleider dient een extra ‘Voorverkoopticket’ te worden gekocht.

Alle concerten uit deze concertreeks vinden plaats in Openluchttheater Bosspot. Voor meer informatie over de locatie kun je hier terecht.

Facebook EventWebsite