Sat
7
September

Meau

Meau

Meau

Meau

Meau

Meau

Gepresenteerd door FLUOR

Datum: zaterdag 7 september
Entree: €31,75 (incl. €1,75 servicekosten)

Poppodium FLUOR programmeert deze zomer een reeks van zes bijzondere concerten in Bosspot openluchttheater. Voor tickets en vragen ga je naar www.fluor033.nl.

Synths, warme sounds, dromerige koortjes en goudeerlijke teksten. MEAU schrijft nummers over dagelijkse en voor iedereen herkenbare onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. MEAU brak door met de prachtige single ‘Dat Heb Jij Gedaan’ in 2021, werd hiermee in Nederland en België collectief in het hart gesloten en was het afgelopen jaar zelfs de meest gestreamde vrouw in de Benelux. Dit jaar was haar single ‘Stukje Van Mij’, over het doorsturen van naaktfoto’s, een regelrechte hit.

MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights als lid van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-acadamie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser. In 2021 verscheen haar debuut-EP Kalmte, een jaar later haar veelbekroonde album 22. Ook viel ze in de prijzen tijdens de Edisons, 3FM en Buma Awards en deed ze mee aan Beste Zangers.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Voor ieder concert zijn een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Hiervoor kun je een ‘Rolstoelticket Openluchttheater’ aanschaffen. Let op, voor een begeleider dient een extra ‘Voorverkoopticket’ te worden gekocht.

Alle concerten uit deze concertreeks vinden plaats in Openluchttheater Bosspot. Voor meer informatie over de locatie kun je hier terecht.

Facebook EventWebsite