Fri
6
September

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

Gepresenteerd door FLUOR

Datum: 6 september 2024
Entree: €42,75 (incl. €1,75 servicekosten)

Poppodium FLUOR programmeert deze zomer een reeks van zes bijzondere concerten in Bosspot openluchttheater. Voor tickets en vragen ga je naar www.fluor033.nl.

Jonathan ‘Jonna Fraser’ Grando is een rapper en zanger, maar bovenal een bijzonder gedreven performer. Op zijn elfde maakte hij kennis met rap om vervolgens de microfoon nooit meer los te laten. Sinds zijn debuut in 2015 heeft hij hard gewerkt en evolueerde hij van rapper naar all round-artiest. Zijn luistercijfers zijn ronduit indrukwekkend te noemen: de teller staat inmiddels op een duizelingwekkende 1,3 miljard (!) streams.

In 2015 bestormde hij met hiphopcollectief New Wave voor het eerst de Nederlandse hitlijsten. Het gelijknamige album kon rekenen op een reeks gouden- en platina platen en zorgde ervoor dat Jonna zijn naam definitief vestigde. In de daaropvolgende jaren ontpopte hij zich tot een onvervalst hitkanon: ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die’ en ‘Ik Kom Bij Je’; ze staan bij menig fan, festivalbezoeker en radioluisteraar in het geheugen gegrift.

Of je nou strakke raps op bombastische beats wenst, kalm wilt luisteren naar zwoele soul of wilt dansen op zomerse hits; het zit in zijn oeuvre. Het moge duidelijk zijn; Jonna Fraser is ondanks zijn behaalde successen niet van plan op de rem te trappen. In 2023 staat er nog veel meer op de planning.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Voor ieder concert zijn een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Hiervoor kun je een ‘Rolstoelticket Openluchttheater’ aanschaffen. Let op, voor een begeleider dient een extra ‘Voorverkoopticket’ te worden gekocht.

Alle concerten uit deze concertreeks vinden plaats in Openluchttheater Bosspot. Voor meer informatie over de locatie kun je hier terecht.

Facebook EventWebsite